The Depths of Terror

Session 3

Session 3

Den første del af aftenen skete der ikke noget, for Mike var væk ;)

Vi var på vej væk fra Nuln i retning mod Marienburg, hvor der rygtedes at være grundlaget for eventyr. På (flod)vejen blev der handlet og bestukket riverwatchers, da vi jo ikke ejede båden. For prisen af 11 gc lykkedes det os dog at få et godkendelses stempel, så vi ikke længere burde støde på problemer, det var godt nok heldigt at denne tilfældige post kunne udstede ejerbeviser på vegne af Nuln!

En anden dværg blev mødt som var på eventyr for at genvinde glemte skatter fra nogle af de faldne dværgefæstninger. Da bugmans XX blev smidt på bordet, tog festen fart.

I byen Worlitz var der et rovdyrsproblem. Da dette lugtede af eventyr undersøgte vi det nærmere. En skovmand fortalte dog at problemet snarere var et monster. Vi undersøgte nogle af de nærliggende farme som var blevet angrebet, og konkludere (på et noget løst grundlag) at den tredje farm var stedet monsteret ville slå til i aften. Her gjorde vi os klar med et baghold. Og i løbet af natten bevægede et væsen sig tættere på og lugtede dværge hvilket kun gjorde den vredere…
____________________________________________________________________________________

100 xp (total of 800)

Comments

doktor_fritz

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.